Blijf jezelf ontwikkelen

TRAININGEN

Blijf groeien en jezelf ontwikkelen.

Verkrijg en deel kennis met data professionals en organisaties. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen.

DIENSTEN

Data analyse, Business Intelligence (BI) en Kunstmatige Intelligentie (AI) neemt een steeds belangenrijkere plek in dagelijks leven. Misschien zie je ook wel mogelijkheden voor je bedrijf of maak je al gebruik van een dashboard.

Data zal de arbeidsmarkt veranderen. Er zullen arbeidsplaatsen verdwijnen, maar ook bijkomen. Benieuwd wat BI precies inhoudt? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen BI, AI en Machine Learning (ML). We helpen je de wereld van data uit te diepen en na te gaan hoe je dit strategisch kan inzetten in jou organisatie.

Training Klipfolio

Maatwerk training

CURSUSSEN

In een kleine groep wordt je op een interactieve manier getraind om zelf aan de slag te gaan met BI.

WEBINARS

we organiseren regelmatig gratis webinars over verschillende onderwerpen, waarin we samen met jou de diepte ingaan op het gebied van BI.

> LEES MEER

GASTCOLLEGES

Al een aantal jaar zijn we betrokken bij de master of Engineering aan de hogeschool van Utrecht. De Master is een  programma in Asset & Maintenance Management geïnspireerd op het framework van de NEN-ISO 55000.

Meer achtergonden over BI

Lees het laatste nieuws en de ontwikkelingen over BI in onze blog. We plaatsen regelmatig artikelen over ontwikkelingen die ons interesseren.

Meer weten over data verzamelen?

Neem contact met ons op!
Bel (06 – 4119 7455) of mail ons!